Stormschade hellend dak

Ik heb stormschade wat nu?

Stormschade door hevige windvlagen komt nogal eens voor in Nederland. Stormschade aan daken, carport, ramen en andere onderdelen van uw woning zorgen veelal voor lekkages. Het is dan ook van belang dat stormschade snel wordt hersteld, zowel voor u zelf als voor uw verzekeraar. Niet alleen de stormschade dient hersteld te worden, maar ook de gevolgschade aan de woning en inhoud/inboedel van uw woning. In veel gevallen vergoed uw verzekering stormschade en kunnen de problemen tegen voor u lage kosten worden opgelost.

Storm en windstoten zorgen vaak voor stormschade aan uw pand of woning. De stormschade bestaat vervolgens veelal uit schade aan het dak, muren, gevels, schuttingen enzovoort. Door de stormschade aan bijvoorbeeld uw dak of dakbedekking ontstaat vervolgens lekkage. Het water wat binnen dringt veroorzaakt vervolgens waterschade aan uw plafond, muren, behang, laminaatvloer of andere vloersoort. Daarnaast moeten we zeker niet vergeten dat ook vaak de inboedel in uw woning wordt getroffen door het binnen gestroomde water en deze dan eveneens waterschade oplopen.

Wij bieden u totale dienstverlening

Door onze totaal dienstverlening kunnen wij u van dienst zijn door de oorzaak van de waterschade snel op te lossen. Denk hierbij aan het herstellen van het dak of dakbedekking. Daarnaast herstellen wij de waterschade aan uw schilderwerk, stucwerk en uw vloer. Hier blijft onze dienstverlening natuurlijk niet bij. Wij kunnen natuurlijk alle opstalschade herstellen, echter boven genoemde zaken zijn de meest voorkomende gevolgschades bij waterlekkage.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor uw verzekeringsmaatschappij! Heeft u een vrijblijvende offerte nodig voor uw verzekeringsmaatschappij naar aanleiding van een waterschade, of stormschade? Vraag direct een gratis offerte aan!

De medewerkers van Dak & Vastgoedbeheer Nederland zullen direct na de storm op pad gaan met de nodige noodreparatie materialen. Indien u een stormschade constateert, neemt u direct contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat er binnen 24 uur een medewerker ter plaatse is, die de schade opneemt, een offerte aan u uitbrengt, en indien een akkoord direct een noodoplossing zal uitvoeren totdat de echte reparatie gedaan kan worden. Dak & Vastgoedbeheer Nederland werkt voor diverse verzekeringsmaatschappijen, waardoor onze offertes vrijwel direct geaccepteerd zullen worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan