Schoorsteen verwijderen

Laat uw schoorsteen veilig verwijderen

Veilig verwijderen van uw schoorsteen is een van de meest voorkomende redenen dat deze werkzaamheden in de meeste gevallen uitbesteed worden aan een vakman! Het is namelijk van belang dat dit goed en gecontroleerd gebeurd om extra schade of gevaarlijke situaties te voorkomen.

Overigens kunnen wij ons voorstellen dat u naast het slopen van uw schoorsteen wellicht ook andere werkzaamheden te doen heeft. Zoals bijvoorbeeld het dichtmaken van het gat waar de schoorsteen heeft gestaan (dakbeschot, panlatten, dakpannen). Wij hebben veel ervaring met het verwijderen van schoorstenen en kunnen het daarom veilig en goed uitvoeren voor u. Hiervoor kunt u dan ook terecht bij Dak & Vastgoedbeheer Nederland.

Om een schoorsteen te plaatsen of te vervangen is het belangrijk dat de eventueel aanwezige schoorsteen op de juiste manier vervangen wordt. Dak & Vastgoedbeheer Nederland zal de schoorsteen verwijderen. Wij komen geheel vrijblijvend langs voor het bekijken van uw schoorsteen. Na een inspectie op locatie kunnen wij u een passende aanbieding doen. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen we deze werkzaamheden, efficiënt en goed uitvoeren, tegen een betaalbare prijs.

Nieuwsgierig geworden? Vraag vandaag nog een offerte aan