Schoorsteen kanalen

Nieuw schoorsteen / rookkanaal aanleggen

Hebt u geen schoorsteen, maar wilt u toch graag genieten van een gezellig haardvuur of een sfeervolle houtkachel? Of is uw schoorsteen al oud en vertoont hij lekkage of verstopping, zodat u de kachel of haard niet meer durft te gebruiken? De oplossing is eenvoudiger dan u denkt. Neem nu nog contact op met Dak & Vastgoedbeheer Nederland, en onze service medewerkers komen snel ter plaatse voor het opnemen van de wensen, uitbrengen van een offerte, en indien gewenst binnen twee weken uitvoer van de werkzaamheden!

Heeft u al een schoorsteen op uw dak, maar is gebleken dat het kanaal wat hierin zit gescheurd is of lekt, dan is een flexibel rvs kanaal de perfecte oplossing. Wij kunnen voor u een nieuw flexibel kanaal trekken in het huidige kanaal, aansluiten zowel op het dak als binnen bij de kachel, waardoor u weer snel kan gaan stoken op een verantwoorde manier.

Bij het aanleggen van een rookkanaal maken wij uitsluitend gebruik van producten die aan de strengste veiligheidseisen voldoen. De installatie wordt vakkundig uitgevoerd door een team van ervaren medewerkers. Uiteraard laten wij uw woning weer keurig opgeruimd achter.

Schoorsteen kanaal laten aanleggen

Vraag vrijblijvend een offerte aan