Platdak isolatie

Waarom een platdak isoleren?

Door uw dak goed te isoleren bespaart u al snel honderden euro’s per jaar op uw stookkosten, vooral bij oudere woningen is het dak vaak slecht geïsoleerd en gaat een groot deel van de warmte uit uw woning zo verloren. Bovendien verbetert het binnenklimaat van uw woning en vergroot u uw wooncomfort.

Het isoleren van platte daken gebeurt over het algemeen in de meeste gevallen van buitenaf. Hier worden PIR-Isolatie platen geplaatst op het dakbeschot, of op de oude dakbedekking. Deze is verkrijgbaar in diverse diktes, afhankelijk van de wens van de klant. Welke RC-waarde wenst u? Aan de hand daarvan word de dikte van de isolatie bepaald.

Voordelen van buitenzijde isoleren

Alle werkzaamheden worden aan de buitenzijde van het dak uitgevoerd waardoor u hiervan in uw woning geen hinder ondervindt. De door ons toegepaste isolatie beschermt u niet alleen tegen de kou in de winter maar ook tegen de felle hitte in de zomer. Het thermo-reflecterend karakter en de opeenvolging van lagen watten, schuim en gemetalliseerd polyester maken dit tot een uiterst efficiënt isolatiemiddel waarmee u aanzienlijk bespaart op uw energieverbruik.

Vraag vrijblijvend een offerte aan