Platdak inspectie

Wanneer een dakinspectie?

Wilt u weten of uw dak nog goed is? Heeft u een nieuw pand gekocht? Of is er al stormschade of daklekkage? Dan kan een dakinspectie (meer) schade en narigheid voorkomen. Dak & Vastgoedbeheer Nederland is specialist in dakinspecties en voert op uw verzoek gratis en vrijblijvend een dakinspectie uit, waarbij het dak op een aantal punten gecontroleerd wordt. U krijgt vervolgens een uitgebreid rapport en een passend advies over onderhoud en/of reparatie, voor nu en de toekomst.

Dakinspectie op maat

Onze dakinspectie wordt geheel op uw wensen en behoeften afgestemd, en op uw dak! We houden o.a. rekening met de leeftijd, het gebruik en de staat van het dak. In het algemeen vindt een dakinspectie één keer per jaar plaats door een van onze deskundige medewerkers. Natuurlijk wordt er dan ook gekeken naar schoorstenen, Isolatie, Dakbeschot, dakgoten, regenpijpen, boeidelen en windveren, kortom: alles wat bij het dak hoort.

Offerte en/of Reparatie

Na de dakinspectie wordt op basis van het rapport een deskundig advies opgesteld. Mocht er reparatie of onderhoud nodig zijn, dan neemt Dak & Vastgoedbeheer Nederland dat graag op zich. Wij maken voor u een offerte op maat, uiteraard los gespecificeerd. Zo weet u waar u aan toe bent. Na een eventueel akkoord van de uitgebrachte offerte, kan Dak & Vastgoedbeheer Nederland binnen twee weken aanvangen met uitvoer van de werkzaamheden.

Platdak inspectie, platdak reparatie, platdak renovatie

Garantie en Onderhoud

Wij geven op al onze werkzaamheden 15 jaar garantie en onderhoud. Dat wil zeggen dat u van ons de garantie krijgt op de door ons uitgevoerde werkzaamheden, en dat wij, afhankelijk van het project, eens per jaar of eens per 2 jaar bij u langskomen voor een kleine inspectie van de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Mochten er ergens gebreken ontstaan tijdens de garantietermijn, dan kunnen we dit tijdig herstellen en grote schades / kosten voorkomen.

Contact