Pannendak reparatie en renovatie

Reparatie Pannendak

Bij oudere daken zijn vaak dakpannen versleten of kapot, panlatten doorgezakt of rot, en nokvorsten gescheurd of los. Meestal is het niet nodig het hele dak te vernieuwen en kunnen wij de kapotte dakpannen vervangen door nieuwe of gebruikte. Ook het aanbrengen van dampdoorlatend folie en nieuwe panlatten is een prima oplossing. Door deze dakreparatie is uw dak weer vele jaren betrouwbaar en bespaart u flink op de kosten van een volledige dakrenovatie.

Dakpannen en Nokpannen leveren

Dak & Vastgoedbeheer Nederland is in het bezit van een grote voorraad goed gebruikte dakpannen en nokvorsten van de meest voorkomende types. Verder werken wij samen met een aantal grote dakpannen leveranciers, waardoor wij ook de zeldzame pannen of nokvorsten voor u kunnen regelen.

Vervangen Pannendak

In veel gevallen is het nog goed mogelijk uw pannendak te renoveren, echter is het natuurlijk in sommige gevallen beter voor een nieuw dak te kiezen. De kwaliteit van de dakpannen is belangrijk, en word uiteindelijk gezien als een van de maatstaven of een renovatie nog haalbaar is. Mocht na inspectie voor een van onze vakmannen duidelijk worden dat de kwaliteit van de dakpannen of het dakbeschot te slecht zijn, dan zullen wij een compleet nieuw dak adviseren. Uiteraard kan Dak & Vastgoedbeheer Nederland alles voor u realiseren met betrekking tot een nieuw pannendak.

Dakisolatie

Indien u op het punt komt het pannendak te gaan vernieuwen, is het raadzaam ook eens te kijken naar de opties om het dak direct te laten isoleren. Wij werken met diverse mogelijkheden en producten, zodat het in iedere situatie mogelijk is het dak te isoleren. In sommige gevallen is zelfs een overheids subsidie nog mogelijk om een beter energielabel voor uw woning te realiseren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan