Nieuw pannendak

Pannendak vernieuwen / Pannendak vervangen

Dak & Vastgoedbeheer Nederland is de servicepartner voor het vernieuwen / vervangen van u pannendak. Voor het uitvoeren van een vervanging van uw pannendak is het van belang een goede planning te maken, zodat het allemaal vlot verloopt.

Mogelijkheden en wensen

Wij komen ten alle tijden vantevoren bij u langs om de wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Daarna zal er een nette, gespecificeerde offerte aangeboden worden, met hierin ons advies, echter bent u uiteindelijk degene die de keuze maakt.

Het leveren van dakpannen

Wij kunnen u een groot assortiment dakpannen aanbieden, in bijna alle gewenste kleuren. Door onze samenwerking met diverse grote leveranciers, kunnen we deze tegen een scherp tarief verwerken en offereren. Ook verschillende isolatiemogelijkheden worden altijd vantevoren besproken en als optie aangeboden.

Ook wanneer u in een rijtjeswoning of twee onder een kap woont, en te maken heeft met buren, die misschien niet mee willen/kunnen doen met de isolatiewerkzaamheden, zijn er mogelijkheden. Wij werken met een isolatiedeken, 18 laags, die opgebouwd is uit diverse isolerende materialen, en voor een minimaal hoogteverschil zorgt. Deze deken word aangebracht op het houten dakbeschot, waarop nieuwe tengels, panlatten en pannen geplaatst worden. De isolatiewaarde van deze deken is een RC-waarde van 4,5 dus voldoende voor een goed geïsoleerd dak.

Nieuw pannendak laten leggen

Vraag een vrijblijvende offerte aan