Lood en zinkwerk

De specialist in lood en zinkwerk

Dak & Vastgoedbeheer Nederland, Specialist in lood- en zinkwerk. Wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd op het gebied van alle mogelijke lood- en zinkwerken. Een goede en veilige montage en verwerking van lood en zink vereisen kennis en vakmanschap. Wij zijn specialist in lood- en zinkwerk voor schoorstenen, Platte en hellende daken, dakgoten en de hemelwaterafvoer.

Vervanging schoorsteenlood

Lood wordt toegepast voor het waterdicht afsluiten van verbindingen en openingen in het dak, vooral als overgang tussen het metselwerk en het dak, bijvoorbeeld bij de schoorsteen. Om lekkage te voorkomen is het belangrijk dat het lood vakkundig wordt aangebracht. Als de loodslabben rondom uw schoorsteen door de jaren heen verslijten, ontstaan er scheuren en loopt het water door of langs het lood naar binnen.

Overig lood- en zinkwerk

Lood is materiaal dat al een hele tijd in de bouw wordt toegepast, tegenwoordig vooral om het vocht buiten te houden in dak- en schoorsteenconstructies. Behalve rondom de schoorsteen wordt lood bijvoorbeeld ook gebruikt rondom dakramen, voor de daknok en bij de directe verbinding van een (plat) dak met een muur, om deze aansluitingen waterdicht af te werken. Zink wordt vooral toegepast voor dakgoten en regenpijpen, maar bijvoorbeeld ook voor de afwerking van dakranden (plat dak) met een zinken daktrim. Of als dakbedekking op een dakkapel.

Bel nu voor een advies op maat!

Wij komen geheel vrijblijvend bij uw woning of bedrijfspand langs om de situatie nader te bekijken, zodat we u een goed advies en een passende offerte kunnen bieden voor uw lood- en zinkwerk.

Dak & Vastgoedbeheer Nederland is uw partner in dakinspectie, daklekkage, dakreparatie en dakonderhoud. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.

Loodwerk, zinkwerk, vervanging schoorsteenlood, dak en vastgoedbeheer Nederland

Vraag vrijblijvend een offerte aan