Dakpannen reinigen

Dakpannen reiniging door de specialist

Een huis met vuile dakpannen? Dat kan er behoorlijk slordig uitzien. Mossen, algen, vogelpoep en ander vuil nestelen zich maar al te graag op uw dakpannen. Zeker in een omgeving met veel bomen kan dat een groot probleem vormen. Een schoon dak ziet er niet alleen mooier uit, maar wat u misschien niet weet is dat het regelmatig reinigen van uw dakpannen de levensduur ervan aanzienlijk vergroot. De zuren die in algen/mossen en vogelpoep zitten, vreten in op de toplaag van de dakpannen, waardoor deze eerder poreus worden, en uiteindelijk dus ook sneller lekkage gaat veroorzaken.

Dakpannen laten reinigen

Voor het reinigen van uw dakpannen bent u bij Dak & Vastgoedbeheer Nederland aan het juiste adres. Onze experts zullen er voor zorgen dat alle mossen, algen en ander vuil op een professionele manier verwijderd worden. Uw dak vormt voor onze medewerkers geen probleem, zij zullen klantvriendelijk en vakkundig te werk gaan.

Dakpannen impregneren

Indien u de dakpannen door ons heeft laten reinigen, is het ook aan te raden deze te impregneren, ook wel hydrofoberen genoemd. Dat betekent dat de dakpannen worden behandeld met een vochtwerend product dat ervoor zorgt dat de mos/alg groei tegen gegaan word en uw dakpannen langer schoon blijven en beschermd worden tegen vochtdoorslag.

Reinigen pannendak, pannendak impregneren

Kosten reinigen en impregneren dakpannen

Wenst u een vrijblijvende inspectie en daaruit voorkomend een passende offerte voor bovenstaande werkzaamheden, Dan doet Dak & Vastgoedbeheer Nederland dat graag voor u. Voor meer informatie en advies kunt u contact met ons opnemen via info@dakenvastgoedbeheer.nl of het contactformulier op de website invullen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan