Dakgoten renoveren

Dakgoten laten renoveren door een specialist

Wanneer u problemen ondervind met uw dakgoot, denk bijvoorbeeld aan een lekkage, is het raadzaam hier spoedig naar te laten kijken. In sommige gevallen is vervangen van de dakgoot nog niet noodzakelijk, en kan deze nog netjes gerenoveerd worden. Dit word gedaan d.m.v. een coatinglaag die aangebracht in de oude/schoongemaakte en ontvette dakgoot. Deze voating zorgt voor een geheel nieuwe slijtlaag in de bestaande dakgoot. Hierdoor zullen alle scheurtjes gedicht worden, en kan de goot weer een hele tijd mee.

Dakgoten vervangen

Mocht het nodig zijn om uw dakgoot te vervangen is het aan te raden om na te denken over de verschillende materialen. Misschien wilt u een milieuvriendelijker materiaal? Er is ook variatie mogelijk in de soorten dakgoten. Wilt u een rechthoekige dakgoot zoals de bakgoot of liever een halfronde vorm, bijvoorbeeld de mastgoot?

De medewerkers van Dak & Vastgoedbeheer Nederland komen graag vrijblijvend bij u langs voor een inspectie op locatie van de dakgoot, en kunnen na bespreken van de wensen een passende offerte voor u aanbieden.

Dakgoten, dakgoten vernieuwen, dakgoten renoveren, dakgoten reparatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan