Dakbeschot vervangen

Dakbeschot vervangen bij u in de regio

Dak & Vastgoedbeheer Nederland is al jarenlang uw servicepartner voor dakbeschot vervangen bij u in de regio!

Het dakbeschot is het houtwerk dat ligt op de balken/spanten, en waarop het pannendak opgebouwd word. In sommige gevallen is het dakbeschot aangetast door langdurige lekkages of opspattend water vanuit de dakgoot, waardoor het hout poreus word en uiteindelijk rot gaat raken. Wanneer dit gebeurd gaat het pannendak doorhangen, wat een hoop ellende met zich mee gaat brengen.

Indien u twijfelt over de conditie van uw dakbeschot of merkt dat er een zonk in uw dak ontstaat, dan is het raadzaam dit na te laten kijken. De specialisten van Dak & Vastgoedbeheer Nederland komen graag bij u langs voor een dakinspectie. Na uitvoer van deze inspectie zal een advies uitgebracht worden, en uiteraard de wensen besproken. Het is namelijk mogelijk om naast het standaard houten dakbeschot, een compleet geïsoleerd dakbeschot te laten plaatsen. Dit bied verschillende voor en nadelen, die wij u graag toelichten.

Wanneer u het dakbeschot van uw woning vervangt, is het ten zeerste aan te raden meteen een dampdoorlatende folie te plaatsen. Deze folie zorgt ervoor dat het dakbeschot beschermd blijft wanneer er een kleine lekkage ontstaat. Indien er bijvoorbeeld een pan verzakt of scheurt, waardoor er water onder de dakpannen komt, zorgt de folie ervoor dat het water in plaats van het houtwerk aantast of naar binnen lekt, het water netjes via de folie afgevoerd word naar de dakgoot. Dit is een extra zekerheid, die makkelijk gerealiseerd kan worden wanneer alle dakpannen van het dak zijn, dus bij een vervanging van het dakbeschot is dit het perfecte moment!

Vraag een vrijblijvende inspectie en/of offerte aan