Bitumendak reparatie/renovatie

Bitumendak laten repareren

Is de bitumen dakbedekking (dakleer) van uw platte dak of dakkapel niet ouder dan 10 jaar en worden slijtage of beschadigingen tijdig ontdekt, dus voordat er (ernstige) lekkage ontstaat? Dan is reparatie wellicht nog mogelijk! Loop echter geen risico en laat u goed voorlichten. Een eenvoudige reparatie van uw dakleer kan u veel kosten besparen als dit tijdig en vakkundig gebeurt. Maar bij een ouder bitumen dak is het vaak beter de volledige dakbedekking (en eventueel rot of aangetast houtwerk daaronder) te vervangen.

Dak & Vastgoedbeheer Nederland pakt de reparatie of renovatie van uw bitumen dak graag voor u aan. Onze ervaren dakdekkers werken uitsluitend met de beste materialen, zodat u er zeker van kan zijn dat uw dak er weer jaren tegen kan. Wij staan dan ook voor 100% achter ons product en geven u 15 jaar garantie op al ons dakwerk.

Tip

Laat u uw bitumen dak volledig vernieuwen en hebt u nog geen dakisolatie? Dan is dit het juiste moment om uw bitumen dak ook te laten isoleren met een minimum aan extra kosten.

Bitumendak vernieuwen

Bitumen dakbedekking, ook wel dakleer genoemd, is een uitstekend materiaal om platte daken zoals, aanbouwen, veranda’s, dakkapellen of schuren mee te bedekken. Hoe hoog de prijs van het laten plaatsen van bitumen dakbedekking is hangt af van of de nieuwe laag dakleer op uw oude dakbedekking geplaatst wordt of dat totale vernieuwing noodzakelijk is. Totale vernieuwing komt bijvoorbeeld voor wanneer u direct uw platte dak wil laten isoleren of als er al meerdere lagen dakleer over elkaar zijn aangebracht. Het geheel wordt dan te zwaar voor uw dakconstructie. Laat u adviseren door Dak & Vastgoedbeheer Nederland over wat het beste is voor uw situatie.

Bitumendak repareren, Bitumendak renoveren, Bitumendak reparatie

Wat is bitumen dakbedekking?

In Nederland zijn dan ook de meeste platte daken voorzien van bitumen dakbedekking. Bitumen ontstaat tijdens de productie van ruwe olie waardoor bitumen eigenschappen heeft die zeer geschikt zijn voor dakbedekking:

Dakpannen die van het dak waaien en voor een gevaarlijke situatie zorgen
waterdicht;
ijzersterk;
bestand tegen chemische stoffen;
grote kleefkracht op diverse materialen.

De service medewerkers van Dak & Vastgoedbeheer Nederland komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een inspectie van uw platte dak, bespreken van de wensen, en uiteindelijk aanbieden van een vrijblijvende offerte! Neem vandaag nog contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan